If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То хубаво имат, ама е почти толкоз смешно, колкото дизел на Льо Ман Преставяш ли си да спреш в задръстване със свален гюрук ? Нема такава смрад... Хубаво е, че не слагат дизели и на екзотиките.... ше стане голем смех. Тая "топлофикация" и 250 коня да стане, като гледам е по-бавна от КуВе-то
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Мир бе!
Голем кеф да си джиткаш с кабрио в задръстване, много ще разбереш острата задушлива пауър фуиня от теб ли е или от някой ТДИ турбо гъзар
Ако може някой колега с подходящо дълги руси коси да ни осветли с лични впечатления по въпроса? <той си знае кой е>
Мир бе!
Голем кеф да си джиткаш с кабрио в задръстване, много ще разбереш острата задушлива пауър фуиня от теб ли е или от някой ТДИ турбо гъзар
Ако може някой колега с подходящо дълги руси коси да ни осветли с лични впечатления по въпроса? <той си знае кой е>
мойте не са руси и не са дълги - ма кат си купя ще си кажа и аз.
То хубаво имат, ама е почти толкоз смешно, колкото дизел на Льо Ман Преставяш ли си да спреш в задръстване със свален гюрук ? Нема такава смрад... Хубаво е, че не слагат дизели и на екзотиките.... ше стане голем смех. Тая "топлофикация" и 250 коня да стане, като гледам е по-бавна от КуВе-то
танасее ти стана ли под 10% от теглото на колата, че за бързини ми говориш а? ай кат почнеш си виждаш онуй нещо без система от огледала ще се дърпаме на пътеката
Владееееей, онуй нещо с нищо немож го скри... То е като статуята на Исус в Рио Види се от целия град. А сега ако ще говорим за бюджетни бегачки, да съм 10% от теглото... амааа наща пътека сама си връи
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment